Termeni și condiții

Utilizarea informațiilor prezentate pe site

Folosirea informațiilor oferite de către rabla-electrocasnice.ro constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Prezentele informări reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Documentele următoare au rolul de a vă informa cu privire la ce tip de date personale sunt colectate de la dumneavoastră, cum și unde am putea folosi aceste date, cum înțelegem să protejăm informația colectată de la dumneavoastră, cine are acces la informația colectată de la dumneavoastră și cum pot fi corectate în timp inadvertențele din informația preluată:

  • Politica de confidențialitate
  • Politica privind fișierele cookies

Rabla-Electrocasnice.ro depune toate eforturile să vă prezinte informații la zi și detaliate despre Programul Național “Rabla pentru Electrocasnice”, care este finanțat de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Cu toate acestea, având în vedere că Rabla-Electrocasnice.ro nu este site-ul oficial al AFM, Rabla-Electrocasnice.ro nu își asumă răspunderea pentru acuratețea informațiilor cuprinse în acest site și nici pentru eventuale decizii luate de consumatori pe baza acestor informații. De asemenea, Rabla-electrocasnice.ro își declină orice responsabilitate pentru eventuale prejudicii cauzate consumatorilor de folosirea, în vreun mod, a informațiilor existente pe site.

Pentru detalii oficiale cu privire la Programul Național “Rabla pentru Electrocasnice” consultați informațiile puse la dispoziție de AFM.

Ultima actualizare: 26 noiembrie 2021.

fashiondays.ro
Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.