Tablete

Tablete oferte cu voucher Rabla pentru Electrocasnice în 2022

Vrei să cumperi o tabletă cu voucher Rabla Electrocasnice în anul 2022? Află mai jos care sunt pașii necesari, ce tip de produs vechi trebuie să returnezi pentru a obține voucherul și ce tip de tabletă poți cumpăra. Descoperă magazinele de unde poți cumpara tabletele folosind voucherul rabla electrocasnice 2022.

Deși un laptop este mai la îndemână în utilizare decât o tabletă, pentru confort și mobilitate crescută este recomandat sa avem o tabletă în casă. Aceasta este utilă atât pentru școala online, pentru cumparături, dar și pentru muncă sau divertisment online.

Majoritatea magazinelor înscrise în Programul Rabla Electrocasnice 2022 comercializează tablete. Pe lângă eMAG, Altex și Flanco – despre a căror ofertă vom discuta în continuare – poți găsi tablete și în hipermarketuri precum Carrefour și Auchan, dar și la celalți comercianți aprobați în programul rabla electrocasnice.

Se pot achiziționa atât tablete cu sistem de operare Android sau Windows, cât și iPad-uri cu sistem iOS

tablete android si iOS

Ce echipament returnezi ca să obții voucherul pentru tablete?

Pentru majoritatea categoriilor de echipamente cuprinse în Programul Rabla Electrocasnice, voucherul se obține prin predarea unui echipament de același tip. De exemplu, predai un televizor vechi și obții un voucher pentru a cumpăra un televizor nou. Însă în cazul unor categorii există excepții de la această regulă, precum în cazul tabletelor.

Ca să obții voucherul rabla pentru a cumpăra o tabletă nouă, trebuie să predai un calculator personal, format din unitate centrală și monitor, dar  si alte tipuri de electronice și electrocasnice disponibile în program.

AFM a modificat Ghidul Rabla Electrocasnice și permite acum, atât în cazul tabletelor, cât și în cazul laptopurilor, predarea unui echipament din mai multe categorii. Rămâne în continuare valabilă varianta predării unui PC pentru acest voucher de 300 de lei cu care să cumperi o tabletă, dar acum poți alege să dai la schimb, dacă dorești, un alt echipament, precum:

  • mașină de spălat rufe;
  • televizor;
  • mașină de spălat vase;
  • aparat frigorific;
  • aspirator;
  • aparat de aer condiționat;
  • uscător de rufe.
echipamente-predate-rabla-electrocasnice-2021-emag-laptop-tableta
Exemplu informații eMAG
fashiondays.ro

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.