Rabla electrocasnice

Programul Rabla Samsung îți aduce până la 2000 lei reducere la electrocasnice noi

Electrocasnice la pret redus prin programul Rabla Samsung

fashiondays.ro

Programul Rabla Samsung îți oferă o reducere instantă la achiziționarea unui nou televizor sau electrocasnic, dacă dai la schimb unul vechi, indiferent de marcă sau stare. Reducerea variază în funcție de produsul ales și de categoria din care face parte. De exemplu, poți primi până la 2000 lei reducere la televizoare sau până la 300 lei la aparate frigorifice.

Programul Rabla Samsung este valabil în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2024, în limita stocului disponibil, și se aplică doar la produsele eligibile, care sunt afișate pe site-ul oficial al Samsung. Dacă ești interesat de programul Rabla Samsung, poți accesa acest link pentru mai multe detalii și pași de urmat.

Aplică aici – Rabla Samsung!

Ce produse Samsung sunt eligibile pentru programul Rabla?

Produse eligibile: Televizoare, Aparate Frigorifice, Mașini de spălat rufe și Uscătoare rufe. Potrivit site-ului oficial al Samsung, produsele eligibile pentru programul Rabla Samsung sunt următoarele:

  • Televizoare: poți primi o reducere instantă de până la 2000 lei dacă dai la schimb un televizor vechi, indiferent de marcă sau stare. Televizoarele Samsung care participă la program sunt cele din categoriile OLED, QLED, Neo QLED, Crystal Ultra HD și Lifestyle TV.
  • Aparate frigorifice: poți primi o reducere instantă de până la 300 lei dacă dai la schimb un aparat frigorific vechi, indiferent de marcă sau stare. Aparatele frigorifice Samsung care participă la program sunt cele cu noua clasă energetică minimum E.
  • Mașini de spălat rufe: poți primi o reducere instantă de până la 400 lei dacă dai la schimb o mașină de spălat rufe veche, indiferent de marcă sau stare. Mașinile de spălat rufe Samsung care participă la program sunt cele cu noua clasă energetică minimum C.
  • Uscătoare de rufe: poți primi o reducere instantă de până la 400 lei dacă dai la schimb un uscător de rufe vechi, indiferent de marcă sau stare. Uscătoarele de rufe Samsung care participă la program sunt cele cu noua clasă energetică minimum C.

Cum pot să particip la programul Rabla Samsung?

rabla samsung electrocasnice

Pentru a participa la programul Rabla Samsung, trebuie să urmezi următorii pași:

  • Alege produsul Samsung pe care vrei să îl cumperi din cele eligibile pentru program (televizoare, aparate frigorifice, mașini de spălat rufe sau uscătoare rufe).
  • Completează formularul online de pe site-ul Samsung cu datele tale personale și cele ale produsului vechi pe care vrei să îl dai la schimb.
  • Primești un e-mail de confirmare cu codul unic al comenzii și valoarea reducerii instant.
  • Plasează comanda online pe site-ul Samsung și plătește diferența dintre prețul produsului nou și valoarea reducerii.
  • La livrarea produsului nou, predă curierului produsul vechi, împreună cu o copie după factura și certificatul de garanție.
  • Bucură-te de produsul nou Samsung!

Acum ai aflat cum să participi la programul Rabla Samsung. Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți accesa acest link sau contacta serviciul de asistență Samsung la numărul 0800 872 678. 😊

Ce se întâmplă cu produsele vechi colectate prin programul Rabla Samsung?

Produsele vechi colectate prin programul Rabla electrocasnice  Samsung sunt preluate de curier și transportate la centrele de colectare autorizate, unde sunt sortate și reciclate conform normelor de mediu.

Scopul programului este de a reduce cantitatea de deșeuri electronice și de a promova o economie circulară, bazată pe reutilizare și reciclare. Astfel, prin programul Rabla Samsung, contribui și tu la protejarea mediului și la economisirea resurselor naturale.

fashiondays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.