Frigidere

Programul Rabla pentru frigidere 2024

Poți beneficia de o reducere de 400 de lei folosind voucher Rabla Electrocasnice pentru frigidere

Cuprins
 • Oferte frigidere în Programul Rabla Electrocasnice
 • Ce valoare are voucherul Rabla pentru frigidere?
 • Ce echipament poți preda la schimb pentru rabla electrocasnice la frigidere?
 • Ediția 2022 la Rabla pentru frigidere

Vrei să îți schimbi frigiderul prin Programul Rabla pentru frigidere în 2024? Descoperă din acest articol cum să te înscrii pentru a obține voucherul, de la ce magazine poți cumpără frigidere și ce modele poți alege.

Cât poți să economisești? Pentru categoria de frigidere/combine frigorifice/congelatoare poți beneficia de o reducere de 400 de lei folosind voucher Rabla Electrocasnice și predai un aparat frigorific vechi la schimb. Iată ce modele de frigidere sunt acceptate în cadrul acestui program guvernamental și ce oferte găsim în magazinele înscrise în program. Frigederele sunt incluse în prima etapă și se vor putea genera vouchere începând cu data de 5 decembrie 2022, ora 10:00 dimineața.

Oferte frigidere în Programul Rabla Electrocasnice

Aplică aici – Rabla Samsung 2024!

Cea de-a doua ediție Rabla Electrocasnice începe luni, 21 noiembrie 2022, la ora 10:00 dimineața, cu etapa de înscriere a persoanelor fizice pe site-ul AFM dedicat. Se pot face înscrieri până pe 25 noiembrie, ora 23:59. După validarea conturilor în platforma AFM, urmează perioada în care se vor putea genera vouchere Rabla Frigidere. Și în această ediție de toamnă-iarnă avem 3 etape, anume:

 • etapa 1 începe din 5 decembrie, ora 10:00 și durează până pe 9 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizare buget. În această primă etapă de început de decembrie, se vor putea genera vouchere pentru următoarele categorii de echipamente: mașini de spălat rufemașini de spălat vase și frigidere/congelatoare.
 • etapa 2 începe din 12 decembrie, ora 10:00 și durează până pe 16 decembrie, ora 23:59, sau până se termină bugetul alocat. În acest interval poți aplica vouchere rabla electrocasnice pentru categoriile laptopuri și tablete;
 • etapa 3 și ultima, va da startul in 19 decembrie, ora 10:00 și va dura până pe 23 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizare bugetului alocat. In ultima etapa se vor utiliza vouchere rabla electrocasnice pentru categoriile aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

frigider cu 2 usi Rabla electrocasnice

Ce valoare are voucherul Rabla pentru frigidere?

Conform ghidului de finanțare al programului guvernamental Rabla pentru Electrocasnice 2022 se păstrează condițiile sesiunilor de anul trecut și avem:

400 de lei voucher pentru aparate frigorifice (frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice sau congelatoare) cu clasa nouă energetică cel puțin E.

Ce echipament poți preda la schimb pentru rabla electrocasnice la frigidere?

Pentru categoria de aparate frigorifice se poate preda la schimb un alt aparat frigorific vechi, de orice tip din cele menționate în ghidul de finanțare: un frigider vechi, congelator, combină sau ladă frigorifică.

Nu contează cât de vechi sunt sau ce clase de eficiență energetică au. Important este să fie complete (chiar dacăprezintă uzură, rugină sau nu mai sunt funcționale) și să fie de tipul celor enumerate mai sus. Echipamentul vechi se poate ridica gratuit de către magazin dacă cumpărați de la Flanco sau eMAG.

fashiondays.ro

16 comentarii

     1. Am ajuns in luna August. Încă nu s-a anunțat când va fi programul Rabla Electrocasnice?

     2. Salutare,
      din pacate politicienii pare ca nu sunt preocupati prea mult de acest program de reciclare a electrocasnicelor uzate. Inca nu au comunicat nimic nou pe aceasta tema.

 1. Buna ziua.
  Am o combina frigorifica functionala si as dori predarea ei in schimbul unui vaucer.
  Combina are peste 50 de kg.
  Multumesc.
  0742212100

 2. Buna ziua,
  Pentru mine informatiile de pe acest site nu sunt deloc clare. Va rog sa transmiteti simplu si clar : cand incep inscrierile pentru rabla 2023 (ex.frigidere). Multumesc

  1. Buna,
   nu are ce sa fie prea clar daca inca nu au fost publicate datele oficiale. Ministerul inca nu a decis care va fi perioada de desfasurare a primei editii Rabla electrocasnice din anul in curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.