Televizoare

Programul Rabla pentru Televizoare în 2024

Ofertele de reduceri Black Friday la televizoare dinn 2024

Cuprins
 • Ce tip de televizor poți cumpăra prin programul Rabla?
 • Ce valoare are voucherul pentru televizoare?
 • Cum se folosește un voucher rabla pentru TV?
 • Oferte televizoare eligibile

Printre cele mai așteptate, programul Rabla pentru Televizoare 2024 este căutat de mulți dintre români. Televizoarele fac parte din categoriile de produse pe care le poți cumpăra folosind un voucher de reducere de până la 400 de lei în cadrul programului de reciclare Rabla pentru Electrocasnice. Descoperă mai jos modelele de televizoare care sunt acceptate în program si la ce prețuri le poți cumpăra în magazinele validate cu voucherele oferite de AFM. A început campania de reduceri Black Friday la televizoare, un moment bun să chiziționați modelul preferat la cel mai mic preț din an.

fashiondays.ro

 

Vezi și Ofertele Black Friday electrocasnice

Până la startul programului Rabla 2024, puteți achizițona un televizor cu voucher de reducere eMAG de 150 lei precum și din ofertele Black Friday la televizoare din acest an..

Update 2023 – Televizoarele nu mai fac parte din programul Rabla electrocasnice, acestea au fost eliminate la finalul anului 2022. Puteti profita insa in continuare de oferta de mai jos de la eMAG.

Vezi oferta TV eMAG 2023

televizor samsung

Ce tip de televizor poți să îți cumperi în programul rabla?

Pentru a beneficia de achiziția unui televizor prin programul Rabla pentru Electrocasnice 2022 este necesar să cumpărați un model cu clasa E de eficiență energetică. Studiind ofertele unor magazine înscrise în program descoperim că există puține modele de televizoare vândute în 2021care au clasa energetică A, B, C, D sau E. Este important să acționați rapid, imediat după ce aveți voucherul Rabla validat de către AFM.

Aplică aici – Rabla Samsung 2024!

Oferta de telvizoare disponibile în programul Rabla este una variată, însa țineti cont ca este final de an, suntem după evenimentul Black Friday si stocurile sunt destul de limitate în această perioadă de final de an. Un serviciu bun cu ridicare gratuita a vechiului echipament este cel de la Flanco.

Când se pot cumpăra televizoare prin programul Rabla pentru electrocasnice?

Așa cum probabil cunoașteți deja, programul Rabla pentru televizoare se desfășoară în perioada 3-9 decembrie 2021, alături de alte produse eligibile precum Laptopuri și Tablete.

Etapa 2 are loc în intervalul 03 Decembrie – 09 Decembrie ora 23:59 și este deschisă pentru următoarele categorii de produse:

Pentru achiziția unui televizor este necesar să predai tot un televizor, vechi, uzat/inclusiv cele cu tub sunt bune de reciclat. Televizorul nu trebuie sa fie funcțional ci doar sa fie cât de cât complet.

Echipamentul nou pe care-l poți cumpăra Criteriu rabla electrocasnice Valoare voucher Ce echipament vechi predai la schimb?
Televizor clasa nouă energetică A, B, C, D, E, F sau G 400 lei televizor vechi (chiar și din cele cu tub catodic)
Laptop orice laptop nou 500 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe
Tabletă orice model tableta 300 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe

Care este valoarea voucherului Rabla pentru Televizoare 2021?

Indiferent de modelul nou de televizor cumpărat, valoarea comunicata de AFM pentru voucherul din 2021 este de 400 lei. Televizoarele noi achiziționate prin programul Rabla trebuie sa îndeplinească condiția de eficiență energetică A, B, C, D, E, F sau G. Aceste modele de televizoare consuma mai puțină energie electrica și sunt mai prietenoase cu mediul.

Puteți alege producători precum Samsung, Philips, Sony sau LG, dar și alte marci de televizoare, în funcție de performanțele dorite si de bugetul pe care îl aveți alocat. Și diagonala televizorului este unul dintre criteriile demne de luat în considerare atunci când alegeți ce să cumpărați, într-o cameră mai mare ca suprafață este recomandat un televizor cu diagonală mare (peste 100 cm).

fashiondays.ro

12 comentarii

  1. Salutare, da, pe 3 decembrie 2021 incepand cu ora 10 dimineata, se vor putea genera vouchere Rabla pentru televizoare si laptopuri, tablete. Acceseaza siteul AFM, te locghezi in cont si generezi voucherele.

 1. Buna ziua, programul rabla pentru televizoare v-a tine in noiembrie/decembrie, ori din ce luna se v-a mai da drumul la acest program? Multumesc.

 2. Când se estimează că beneficiarii se pot înscrie în programul rabla electrocasnice pentru 2023n (prima etapă)? Ne puteți anunța prin email sau cine ne anunță?

  1. Salut Cristi,
   din ce s-a comunicat pana acum, prima editie Rabla electrocasnice 2023 va urma calendarul din anul trecut, deci in lunile iunie-iulie. Trimitem si noi email daca esti abonat.
   Se doreste imbunatatirea programului, din pacate se genereaza multe vouchere care consuma bugetul si ulterior acestea nu sunt utlizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.