Mașini de spălat rufe

Mașini de spălat rufe în Programul Rabla Electrocasnice 2024

Cuprins
 • Ce mașini de spălat rufe poți cumpăra cu voucher Rabla electrocasnice 2022?
 • Cui se adresează Rabla electrocasnice 2022 pentru mașini de spălat rufe?
 • Oferte mașini de spălat rufe prin Programul Rabla Electrocasnice
 • Voucherul îl obții dacă returnezi o mașină de spălat veche

Mașinile de spălat rufe fac parte din categoria produselor eligibile pentru a fi cumpărate în cadrul Programului Rabla Electrocasnice și sunt disponibile chiar din prima etapă care s-a lansat luni, 21 noiembrie 2022. Află mai jos detaliile campaniei, cum poți obține voucherul rabla electrocasnice în 2024 și ce tip de mașină de spălat rufe poți cumpăra.

masina de spalat rufe

Oferte mașini de spălat rufe prin Programul Rabla Electrocasnice

Incepând de azi, 5 decembrie, mașinile de spălat rufe sunt eligibile pentru a fi cumpărate în cadrul Programului Rabla Electrocasnice, acestea fac parte din prima etapă de generare vouchere care începe pe 5 decembrie 2022, de la ora 10. Află mai jos toate detaliile campaniei, cum poți obține voucherul rabla electrocasnice în 2023, ce tip de mașină de spălat rufe poți cumpăra și ce echipament este necesar să dai la schimb.

Cu ajutorul programului Rabla pentru mașini de spălat rufe poți face economii de 400 lei.

Rabla pentru Electrocasnice 2024 – calendarul sesiune noiembrie-decembrie

 • etapa 1 începe din 5 decembrie, ora 10:00 și durează până pe 9 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizare buget. În această primă etapă de început de decembrie, se vor putea generea vouchere pentru urmatoarele categorii de echipamente: mașini de spălat rufemașini de spălat vase și frigidere/congelatoare.
 • etapa 2 începe din 12 decembrie, ora 10:00 și durează până pe 16 decembrie, ora 23:59, sau până se termină bugetul alocat. În acest interval poți aplica vouchere rabla electrocasnice pentru categoriile laptopuri și tablete;
 • etapa 3 și ultima, va da startul in 19 decembrie, ora 10:00 și va dura până pe 23 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizare bugetului alocat. In ultima etapa se vor utiliza vouchere rabla electrocasnice pentru categoriile aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Acest articol este actualizat cu informații despre Programul Rabla Electrocasnice 2022, valabile la data de 5 decembrie 2022.

Ce mașini de spălat rufe poți cumpăra cu voucherul rabla electrocasnice în 2024

Aceasta ediție din 2022 include aceleași 3 subcategorii de echipamente pentru spălat rufe, la fel ca în anul trecut:

 • mașini de spălat rufe standard, cu încărcare frontală sau verticală- Vezi oferte!
 • mașini de spălat rufe cu uscător;
 • mașini de spălat vase – Vezi oferte!
 • uscătoare de rufe.

Prin Programul Național Rabla Electrocasnice se dorește încurajarea și susținerea achiziționării de echipamente eficiente d.p.d.v. energetic. Din acest motiv mașinile de spălat rufe ce se pot achiziționa acum prin Rabla Electrocasnice 2022 trebuie să aibă eficiența energetică: A, B sau C (conform noilor clase).

Etichete noi clasa eficienta energetica

fashiondays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.