Laptopuri

Rabla Electrocasnice 2023 pentru laptopuri

Cuprins
 • Valoarea voucherului Rabla pentru laptop în 2022
 • Oferte laptopuri în Rabla electrocasnice 2022
 • Ce este Programul Rabla pentru laptopuri?
 • Ce laptopuri poți cumpăra în cadrul Rabla pentru electrocasnice 2022?
 • Ce trebuie predat pentru a beneficia de voucherul pentru laptopuri

Profită acum de un voucher rabla pentru laptopuri în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice din 2023! Dacă îți dorești un laptop nou, mai eficient energetic și performant, poți preda un echipament vechi la schimb, și aplici pentru un voucher Rabla laptop!

Descoperă în articolul de mai jos care sunt pașii de parcurs și care sunt magazinele eligibile unde poți beneficia de această ofertă pentru laptopuri.

Update 2023: Programul pentru voucher laptop prin Rabla electrocasnice Guvernamentala este estimat sa inceapa in luna iunie-iulie 2023.

elev-laptop-scoala

Oferte laptopuri în Rabla Electrocasnice 2023

Având în vedere profilul magazinelor înscrise în programul Rabla pentru electrocasnice, cele mai bune oferte de laptop pe care le poți cumpăra cu voucher le găsești la retailerii Rabla eMAG și Flanco. Oferta cuprinde o gamă diversificată de laptopuri din care poți alege în funcție de destinație: laptop pentru școală, laptop pentru gaming, laptop pentru muncă, laptop pentru copii.

Cu ajutorul programului Rabla pentru Electrocasnice 2023 ai ocazia de a cumpăra un astfel de dispozitiv cu un preț mai mic și astfel să economisești avantajos.

Etapa I, care începe pe 1 iulie 2022 ora 10:00

Echipamentul nou pe care-l poți cumpăra Criteriu rabla electrocasnice Valoare voucher Ce echipament vechi predai la schimb?
Televizor clasa nouă energetică A, B, C, D, E, F sau G 400 lei televizor vechi (chiar și din cele cu tub catodic)
Laptop orice laptop nou 500 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe
Tabletă orice model tableta 300 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe

Ce este Programul Rabla pentru laptopuri?

Programul de reînoire a electronicelor și electrocasnicelor organizat de Ministerul Mediului, cu implicarea Administrației Fondului pentru Mediu, are drept scop reducerea consumului de energie din gospodăriile din România.

Utilizarea în fiecare zi a echipamentelor electrocasnice și electronicelor în locuință crează un consum ridicat de energie electrică, energie pe care o putem economisi prin utilizarea unor electrocasnice mai perfomante din punct de vedere eficiență energetică și care sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Pentru obținerea unui voucher pentru laptop, aplicați pe siteul AFM și după confirmarea acestuia îl puteți utiliza în magazinele validate în program. Cu voucherul poți comanda de la orice magazin înscris în program un laptop nou. Nu uitați că este necesar să predați un echipament vechi la schimb.

Acest articol este actualizat cu informații despre Programul Rabla Electrocasnice 2022, valabile la data de 17 iunie 2022.

Cât este valoarea voucherului Rabla pentru Laptopuri?

Valoarea voucherului în aceasta ediție este de 500 lei, o suma considerabilă daca ținem cont de prețurile actuale. Se poate cumpâra orice model de laptop nou, însă nu uitați ca aveti nevoie de un echipament vechi/uzat pe care să-l dați la schimb.

Ce echipament dau la schimb pentru Laptop?

Pentru achiziția unui laptop prin programul Rabla pentru electrocasnice 2022, ediția iunie-iulie, puteți preda în schimb la alegere, unul dintre următoarele echipamente:

 • calculator PC (unitate cu monitor),
 • aparat frigorific,
 • mașină de spălat rufe sau vase,
 • televizor,
 • aspirator,
 • aparat de aer condiționat,
 • uscător de rufe
answear.ro

18 comentarii

 1. Acesta este mesajul de pe site-ul AFM când încerci înregistrarea unui cont: „În acest moment nu se pot înregistra conturi de beneficiar. Vă rugăm să verificați calendarul etapelor programului și să reveniți!” Ce altă posibilitate am să pot beneficia de voucher RABLA prin predarea unui laptop vechi dacă nu mă îmi pot înregistra contul pe site?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.