Rabla electrocasnice

Rabla Electrocasnice 2024 la eMAG

Ce tipuri de electrocasnice se pot cumpăra de la eMAG prin voucher Rabla?

Cuprins
 • Oferte electrocasnice la eMAG
 • Când începe programul Rabla la eMAG?
 • Care este valoarea voucherului Rabla la eMAG?
 • Ce produse se pot cumpăra de la eMAG?
 • Ce produse trebuie sa dau la schimb?

rabla-electrocasnice-emag-2024

Descoperă ofertele eMAG Rabla!

Regăsești mai jos toate detaliile Programului Rabla pentru Electrocasnice 2024 la eMAG! Descoperă mai jos produsele eMAG care sunt eligibile în programul rabla electrocasnice precum și principalele condiții pentru a beneficia de voucherele de reducere oferite de AFM.

eMAG este cel mai mare retailer din România, fiind prezent pe lista comercianților acreditați pentru acest tip de program rabla electrocasnice din 2024. Poți utiliza voucherul rabla electrocasnice pentru a cumpăra de la eMAG produse eligibile din cele 11 tipuri de categorii de electrocasnice și electronice.

In plus, eMAG ridica gratuit vechile echipamente direct de la domiciliul clientului.

Când începe programul Rabla electrocasnice la eMAG?

Ediția de vară are loc în intervalul 24 iunie – 8 iulie ora 23:59 și este deschisă pentru următoarele categorii de produse. Click pe categoria de produs pentru a vedea ofertele:

De unde obții voucherul rabla pentru electrocasnicele de la eMAG

Pentru a putea utiliza voucherul rabla pentru electrocasnice la eMAG  (pe site-ul eMAG și în showroom eMAG), mai întâi acesta trebuie generat și validat în platforma AFM. Accesați site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, unde trebuie să iți faci un cont la adresa: electrocasnice.afm.ro. Apoi vei putea genera vouchere eligibile în program.

Iată calendarul de desfășurare a primei ediții din anul 2022, in perioada iunie-iulie:

Rabla pentru Electrocasnice 2022 – calendarul primei sesiuni

 • 17 Iunie 2022, ora 10.00 – 23 Iunie 2022, ora 23.59 – inregistrare doritori în program/crearea conturilor pe site-ul AFM;
 • 24 Iunie 2022, ora 10.00 – 30 iunie 2022, ora 23.59 doritorii pot rezerva voucher pentru categoriile: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și categoria frigidere. Bugetul pentru aceasta categorie este de 25 milioane lei.
 • 1 iulie 2022, ora 10.00 – 7 iulie 2022, ora 23.59 (sau până la epuizarea bugetului) – populația poate genera vouchere pentru laptopuri și tablete. Pentru această etapă este alocat un buget de 10 milioane lei;
 • 8 iulie 2022, ora 10.00 – 14 iulie 2022, ora 23.59 (sau până la epuizarea bugetului) – se va desfasura a treia etapă, destinată aparatelor de aer condiționat, uscătoarelor de rufe și aspiratoarelor. Pentru aceste categorii de electrocasnice bugetul este de 15 milioane lei.

Un aspect important de știut este faptul ca pentru fiecare echipament nou cumpărat de la eMAG  prin programul Rabla este necesar să dăm la schimb un electrocasnice vechi/uzat, în funcție de produsul pe care-l cumpărăm. De exemplu, pentru o mașina de spalat rufe nouă putem da la schimb doar o alta masina de spalat veche sau defectă, însă pentru Laptop sau Tableta se pot aduce la schimb și alte tipuri de electrocasnice de reciclat.

Echipamentul nou pe care-l poți cumpăra Criteriu rabla electrocasnice Valoare voucher Ce echipament vechi predai la schimb?
Televizor clasa nouă energetică A, B, C, D, E, F sau G 400 lei televizor vechi (chiar și din cele cu tub catodic)
Laptop orice laptop nou 500 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe
Tabletă orice model tableta 300 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci vineri, 24 iunie 2022, este să generezi voucherul eMAG în platforma AFM pentru categoria de produse pe care dorești să o schimbi. În această ediție poți cumpăra echipamente precum mașini de spalat rufe sau vase, frigidereLaptopuri și Tablete folosind un voucher Rabla pentru electrocasnice de până la 500 lei.

fashiondays.ro

7 comentarii

 1. doresc sa participi la programul rabla electrocasnice 2023 pt.1 aparat aer conditionat.
  Cand incepe prpgramul si cum procedez ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.