Rabla electrocasnice

Reduceri electrocasnice de Black Friday la eMAG si Flanco

Ce reduceri găsiți la electrocasnice de Black Friday 2023? Se anunță multe promoții și discount-uri

Black Friday 2023: Reduceri la Electrocasnice în România

Black Friday este evenimentul de shopping așteptat cu nerăbdare de consumatorii din întreaga lume, iar România nu face excepție nici în acest an. În 2023, comercianții din România au pregătit o serie de reduceri semnificative pentru o gamă largă de electrocasnice.

În condițiile în care programul Rabla electrocasnice continuă să întârzie în acest an, evenimentul de reduceri Black Friday este un bun moment pentru achiziții de electrocasnice la preț redus în luna noiembrie.

În perioada 5 – 12 noiembrie 2023 veți găsi cele mai mici prețuri din an la electrocasnice mari și mici. Ziua mult așteptată este vineri, 10 noiembrie 2023, ziua în care au fost anunțate cele mai bune discount-uri care pot ajunge până la 45%. De exemplu, eMAG va avea ziua de Black Friday tot atunci, le fel și alte magazine care vând produse electrocasnice.

Cateva din produsele vedeta eMAG le puteti adauga rapid din lista de aici.

reduceri black friday electrocasnice 2023

Magazine Participante Black Friday

Peste 500 de magazine de electrocasnice, ochelari, haine, încălțăminte, cărți, produse de make-up, sport, farmacii, alimente sau piese pentru mașini vor avea reduceri considerabile în perioada de Black Friday. Printre magazinele cu cele mai mari discount-uri de Black Friday la electrocasnice se numără eMAG, Flanco, AlecoAir, Electrolux, SomProduct, Elefant.ro, Dedeman, Geekmall, Black Tech, Mi-Home Xiaomi, evoMAG, Vexio, Karcher, ForIT, Philips.ro, Amazon, Doraly, Fornello, Badabum și ITGalaxy.

Printre cele mai căutate electrocasnice care vor avea reduceri de Black Friday se numără frigidere, combine frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare, aparate de gătit, cuptoare și plite, inclusiv cele încorporabile, mașini de spălat vase.

Reduceri la Electrocasnice de Black Friday 2023

Reducerile de Black Friday 2023 la electrocasnice includ o gamă largă de produse utile acasă, de la cele mai renumite branduri, precum și ultimele tehnologii de la producătorii consacrați. Printre produsele electrocasnice cu reduceri record de Black Friday se numără și:

Concluzie

Black Friday 2023 în România promite să fie un eveniment de shopping de neuitat, cu reduceri semnificative la o gamă largă de electrocasnice. Este o oportunitate excelentă pentru consumatori să-și înnoiască electrocasnicele sau să investească în tehnologii noi la prețuri reduse.

fashiondays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.