Rabla electrocasnice

Etapa 2 – Rabla electrocasnice – Decembrie 2021

Cuprins
  • Când începe etapa a II-a Rabla electrocasnicelor 2021?
  • Ce echipamente sunt eligibile în etapa a II-a?
  • Care este valoarea voucherelor pentru Televizoare, Laptop și Tablete?
  • Ce echipamente se pot da la schimb ?

Etapa a doua a Rabla Electrocasnice 2021 începe vineri, 3 decembrie 2021. Descoperă cum poți genera voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete imediat după start! Nu uita că bugetul este limitat!

În urma experienței din cadrul primei etape a Rabla Electrocasnice 2021, când bugetul alocat a fost epuizat într-un timp foarte scurt, este important să cunoașteți informațiile de mai jos.

administratia-fondului-pentru-mediu

Etapa a doua a Rabla Electrocasnice 2021 începe vineri, 3 decembrie 2021, ora 10:00

Atât ziua, cât și ora de start pentru această a doua etapă a Programului Național Rabla Electrocasnice se cunosc deja, și este important să generați voucherele imediat după startul etapei, începând cu ora 10:00.

Astfel, această a doua etapă se desfășoară în perioada 3.12.2021, ora 10:00 – 10.12.2021, ora 23:59. Informația se regăsește și în contul de utilizator din aplicația AFM rabla electrocasnice, în secțiunea unde se  generează voucherele:

Etapa II, care începe pe 3 decembrie 2021 ora 10:00

Echipamentul nou pe care-l poți cumpăra Criteriu rabla electrocasnice Valoare voucher Ce echipament vechi predai la schimb?
Televizor clasa nouă energetică A, B, C, D, E, F sau G 400 lei televizor vechi (chiar și din cele cu tub catodic)
Laptop orice laptop nou 500 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe
Tabletă orice model tableta 300 lei la alegere: calculator PC (unitate cu monitor), aparat frigorific, mașină de spălat rufe sau vase, televizor, aspirator, aparat de aer condiționat, uscător de rufe

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci vineri, 3 decembrie 2021, este să generezi voucherul în platforma AFM pentru categoria de produse pe care dorești să o schimbi. În această etapă poți cumpăra echipamente precum Televizoare, Laptopuri și Tablete folosind un voucher Rabla pentru electrocasnice de până la 500 lei.

Oferte Rabla electrocasnice pentru Televizoare

Televizoarele sunt printre cele mai căutate produse eligibile în program, fiind preferate atât televizoarele cu diagonala medie de 80-100 cm, cât si cele mari, peste 110 cm, cu rezoluții FullHD și 4K. Oferta este una variată la marii retaileri de electrocasnice și electronice precum eMAG sau Flanco, iar ridicarea gratuită a vechiului echipament este un avantaj. Cu toate acestea, este o perioadă cu cerere ridicată pentru acest tip de produse electronice și stocurile magazinelor sunt limitate.

Oferte Rabla electrocasnice pentru Laptopuri

Tot în aceasta perioadă are loc și etapa de vouchere Rabla pentru Laptopuri. Este important sa generați voucherul imediat cum se dă startul etapei, vineri, pe 3 decembrie, deoarece fondurile alocate de Minister sunt mici și se vor epuiza repede. Mai mult, stocul magazinelor pentru laptopuri este unul redus în aceasta perioadă de final de an, iar cererea este foarte mare.

Așa cum vă spuneam și în alte articole, conform declarației Ministrul Mediului – Tánczos Barna – acesta a detaliat chiar ordinea grupelor în care se va desfășura programul Rabla pentru electrocasnice în anul 2021:

O să avem 3 grupe de produse, astfel încât cei care doresc să cumpere televizoare să nu concureze neapărat cu cei care doresc să cumpere frigidere. Vom începe cu cele mai mari consumatoare de energie electrică: frigidere, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase. După care vom continua cu televizoare, laptopuri și tablete. La final urmează restul de produse, precum aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe.”

fashiondays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Pentru o experienta de navigare optima te rugam sa dezactivezi Adblocker sau adauga site-ul nostru la exceptii. Multumim pentru intelegere.